✔ Oplossingen op maat

✔ Klantgerichte aanpak

✔ Voortdurende innovatie

containers op boot

Vacature voor een havenmedewerker in Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een vacature om als havenmedewerker aan de slag te gaan in het bruisende Zuid-Holland? Bij A&G Services & Facilities in Rotterdam zijn we continu op zoek naar nieuwe werkkrachten die aan de slag willen gaan voor onze klanten. De havenwereld biedt talloze mogelijkheden voor enthousiastelingen zoals u, die bereid zijn om een carrière aan de kust te starten of voort te zetten. Als havenmedewerker bent u betrokken bij het laden en lossen van goederen, het bedienen van havenapparatuur en het onderhouden van de havenfaciliteiten. U staat in voor een soepele en efficiënte goederenstroom en de veiligheid binnen de havenomgeving.

 

Neem contact met ons op als u interesse heeft in de vacature!

De gevraagde vaardigheden voor de vacature van havenmedewerker in te vullen

Een baan in de haven is niet voor iedereen weggelegd. Vacatures voor havenmedewerkers vereisen specifieke vaardigheden en kennis. Als havenmedewerker zijn er diverse vaardigheden en competenties die belangrijk zijn om de vacature te kunnen vullen:

  • Fysieke conditie
  • Technische vaardigheden: Kennis van de werking van havenapparatuur, zoals kranen en vorkheftrucks.
  • Veiligheidsbewustzijn: Begrijpen van en kunnen werken volgens veiligheidsvoorschriften.
  • Samenwerking + communicatie: Goed kunnen samenwerken met collega’s, gezien de taken vaak in teams worden uitgevoerd.
  • Flexibiliteit: In staat zijn om te werken in verschillende weersomstandigheden en buiten reguliere werktijden indien nodig.
  • Organisatorische vaardigheden
  • Probleemoplossend vermogen: In staat zijn om snel en effectief problemen te identificeren en op te lossen.

Afhankelijk van de specifieke vacature als havenmedewerker verschillen deze uiteraard een beetje. Als heftruckchauffeur moet u goed kunnen manoeuvreren met zware goederen. Terwijl een hoogwerkerchauffeur dan weer veilig moet kunnen werken op een hoogte.

container hijskraan

Zet de volgende stap en solliciteer nu!

Als toonaangevend bedrijf in logistieke oplossingen, zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde individuen om ons team te versterken. Met onze gespecialiseerde diensten in de havenindustrie bieden we u een kans om te groeien en te leren in een dynamische werkomgeving. Bovendien biedt het een stabiele werkgelegenheid met goede salarisvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden in de maritieme sector. Wacht niet langer en ontdek waar uw potentieel u kan brengen. Neem contact met ons op als u interesse heeft in de vacature van havenmedewerker en begin aan uw volgende avontuur in de havenwereld!